Woning aankopen

Samen op zoek naar uw droomhuis

Kunt u uw droomhuis niet vinden? Wij helpen u graag met uw zoektocht en aankoop van een woning bij één van onze collega makelaars.

Waarom een aankoopmakelaar?

  • Wij beschikken over de juiste onderhandelingsvaardigheden;
  • zorgen dat u niet voor onaangename verrassingen komt te staan;
  • en dat u niet teveel voor uw nieuwe woning betaalt.

Wat doet een aankoopmakelaar voor u?

Stap 1: bezichtiging

Als aankoopmakelaar gaan wij met u mee naar de bezichtigingen en wijzen u op de plus- en minpunten van de woning. Wij kijken naar de woning zonder roze bril en nemen alle punten mee in de onderhandeling, waardoor u nooit teveel voor uw nieuwe woning betaalt.

Stap 2: onderhandelen

Na een positieve bezichtiging en evaluatie starten wij voor u de onderhandeling en adviseren of een bouwkundige keuring noodzakelijk is. Een onderhandeling is succesvol als de koopsom, aanvaardingstermijn (datum van oplevering) en overige voorwaarden overeengekomen zijn.

Stap 3: koopakte

Als de “deal” een feit is, controleren wij samen met u de koopakte, zodat u deze vervolgens kunt ondertekenen.

Stap 4: inspectie

Tot slot gaan wij mee naar de laatste inspectie van de woning. Deze vindt (meestal) plaats op de dag van het notariële transport. Tijdens deze inspectie zullen wij samen met de verkopende partij door de woning lopen en kijken of alles in de staat is zoals in de onderhandelingen overeengekomen. Tevens zorgen wij ervoor dat garantiebewijzen e.d. overgedragen worden en noteren wij de meterstanden.

Wat kost een aankoopmakelaar?

€ 3.950,- (exclusief BTW)

Stuur ons een e-mail: Contact

Vind uw droomhuis

Van
Tot

Aangesloten bij