Team - Paul Buisman

Paul Buisman

Makelaar / Taxateur

Een geboren en getogen Lelystedeling. Op 1 oktober 2010 heb ik, na ruim 9 jaar werkzaam te zijn geweest bij een makelaardij in Lelystad, de stap gezet om als zelfstandig ondernemer verder te gaan. Buisman Makelaars was een feit!

Vijf jaar later, op 1 oktober 2015, opende ik de deuren van ons kantoor aan de Zilverparkkade 15 te Lelystad. Een modern en huiselijk ingericht makelaarskantoor waar u niet direct tegen een hoge balie aanloopt, maar een “woonkamer” binnenstapt.

Binnen ons kantoor ben ik de (door de NVM beëdigde) makelaar voor de bestaande bouw, de nieuwbouw en voer daarnaast ook taxaties uit. Mijn werk is elke dag weer uitdagend en bijzonder. Trots ben ik elke keer weer als wij een verkoopopdracht gegund krijgen, een huis succesvol verkopen of worden gevraagd om mee te denken met een ontwikkelaar over een nieuwbouwproject.

Sinds 10 september 2010 ben ik gelukkig getrouwd. Samen hebben wij drie kinderen, een dochter en twee zoons. Met het gezin reizen we graag en zijn we regelmatig in het (AGORA) theater te vinden. Als mens en als collega binnen het team ben ik erg gedreven, enthousiast en eerlijk. Iedereen kan bij mij aankloppen, de deur staat altijd open.

paul@buismanmakelaars.nl

06 54 294 278

Vind uw droomhuis

Van
Tot

Aangesloten bij