Team - Patrick Buisman

Patrick Buisman

Makelaar / Taxateur

Amsterdam is de stad waar ik geboren ben. Als kleine jongen van een jaar of 4 zijn mijn ouders met mijn zus en mij naar het toen nog redelijk prille Lelystad verhuisd. Eerst op de Kempenaar gewoond, toen naar de nieuwbouw in het Karveel. Vrijwel mijn hele jeugd heb ik dan ook in Lelystad doorgebracht. Naast Amsterdammer voel ik mij ik mij dan ook een echte Lelystedeling. 
Hier voel ik mij op mijn plaats en bovenal écht thuis.

In 1991 ben ik in de Amsterdamse onroerend goed wereld binnengekomen bij een grote Noord-Hollandse makelaardij. Eerst als zogenaamde krullenjongen (manusje van alles) en later via alle denkbare functies binnen een makelaarskantoor als makelaar in de buitendienst. Daar heb ik echt - in een zeer hectische markt - het klappen van de zweep geleerd.

Na 10 jaar keerde ik terug naar de polder. Na een rondreis in de Flevolandse makelaardij, zowel bij bestaande partijen als ook als zelfstandig taxateur, zijn mijn broer en ik in 2013 begonnen met ons eigen makelaarskantoor.

Met trots kan ik nu zeggen dat wij inmiddels een fantastisch bedrijf hebben opgebouwd, waar naast het zakelijk aspect ook het persoonlijke verhaal van onze opdrachtgevers en kandidaten centraal staat. Heel graag zijn wij u van dienst op het gebied van verkoop, taxatie, of aankoop van uw prachtige (nieuwe) huis.

patrick@buismanmakelaars.nl

06 55 472 345

Vind uw droomhuis

Van
Tot

Aangesloten bij